Ingezonden persbericht


26 mei 2008

Persbericht

Auke van Slooten verzorgt
bijbelstudies in Zelhem

Van 17 tot en met 19 juni geeft Auke van Slooten dagelijks bijbelstudies over het thema 'Het hart van God in de pastorale zorg' op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. De studies zijn voor zowel gasten van het vakantiepark als mensen buiten het park gratis te bezoeken.

Auke snijdt tijdens deze week deelonderwerpen aan als het integreren van de bedieningen van verzoening, genezing en bevrijding in de plaatselijke gemeente, waarbij hij dieper ingaat op de inhoudelijkheid van deze bedieningen. Denk aan vragen als: 'Als er nu geen genezing is - wat dan?' en 'Hoe moet je omgaan met verlies en lijden?' en hoe je op plaatselijk niveau een team opzet om met pastorale zorg aan de slag te kunnen gaan. De bijbelstudies vinden plaats op dinsdag 17 juni, woensdag 18 juni en donderdag 19 juni om 10.00 uur en op dinsdag 17 juni en donderdag 19 juni om 20.00 uur.

Auke van Slooten is pastor gemeentezorg bij de Vrije Evangelisatie Gemeente Zwolle. Hij functioneert als 'herder voor de herders' in training en coaching op hun pastorale arbeid in de gemeente. Daarnaast verzorgt hij spreekbeurten, seminars en trainingen voor gemeenten in het land.

Meer informatie over deze week staat op www.betteld.nl. Hier kan ook meer informatie worden gevonden over andere activiteiten die op De Betteld aan Aaltenseweg 11 te Zelhem plaatsvinden.

Einde persbericht