Voor ieder Tweede Kamerlid 'n exemplaar v.h. boek In de ban van Tibet

18/06/2008 12:41

Kosmos Uitgevers

In de ban van Tibet

Robert Thurman

Ondanks pogingen van een grote meerderheid van de Tweede Kamer, onder aanvoering van de GroenLinks-fractie, is het vooralsnog niet gelukt om de Dalai Lama naar Nederland te laten overkomen om zijn standpunten in het conflict tussen China en Tibet toe te lichten. En de Olympische Spelen naderen met rasse schreden.

Om te zorgen dat ieder Kamerlid zo goed mogelijk op de hoogte is van de actuele situatie en het ideeëngoed van de Dalai Lama, ontvangt elk Tweede Kamerlid vandaag van Kosmos Uitgevers een presentexemplaar van het opmerkelijke boek In de ban van Tibet van Robert Thurman.

Tibetkenner Thurman schetst in zijn boek In de ban van Tibet een portret van de Dalai Lama en analyseert op meesterlijk wijze én op het juiste moment het slepende conflict tussen Tibet en China. Robert Thurman is ervan overtuigd dat er een oplossing is; die ligt besloten in de ideeën van de Dalai Lama. Zijn boek verklaart hoe.

De Dalai Lama staat wereldwijd bekend als een wijs man. Zijn positiviteit en kennis zijn van onschatbare waarde en geven hem een voorbeeldfunctie. In de ban van Tibet onthult zijn toekomstvisie, waarin China en Tibet vreedzaam naast elkaar kunnen bestaan. Hij legt uit welke stappen daarvoor nodig zijn. Zijn grootste boodschap is dat we elkaar moeten accepteren, want dan is alles mogelijk, altijd, overal en op elke wijze!

De auteur

Robert Thurman is een autoriteit op het gebied van de Tibetaanse cultuur en werkt als hoogleraar boeddhistische studies aan Columbia University in New York. Hij heeft al ruim veertig jaar een nauwe band met de Dalai Lama.

Bestellen:

In de ban van Tibet
In de ban van Tibet
Robert A.F. Thurman