GSH sluit prestatiecontract met General Motors Belgium


ANTWERPEN, 20080618 -- GSH heeft een driejarig FM-contract afgesloten met General Motors Corps., met een optie voor aansluitend twee jaar verlenging. General Motors wilde het beheer van haar productielocatie in Antwerpen uitbesteden, dat GSH per 1 mei jongstleden heeft overgenomen. De totale oppervlakte van deze locatie bedraagt 1,4 miljoen m2.

"Continuïteit is een must in onze bedrijfsvoering. We waren dan ook op zoek naar een partij die niet alleen de totale FM van ons kon overnemen, maar die ook voor deze belangrijke doelstelling kon instaan en snel kan inspelen op onze behoeftes," vertelt Maurice Broes, Facilitair Manager van General Motors, "We zijn er van overtuigd dat GSH de partner is waar wij naar op zoek waren."

Dienstverlener GSH is in dit contract verantwoordelijk voor ondermeer het beheer en onderhoud van de klimaatinstallaties, waterzuiveringsinstallaties, heftrucks, gebouwen, buitenterreinen en gebouwgebonden installaties. Daarnaast neemt GSH de exploitatie van de machinale werkplaats voor haar rekening. Voor deze grote klant is een operationele organisatie ingericht, bestaande uit 45 medewerkers, die 24 uur per dag General Motors van dienst is.

GSH is in januari 2008 met het Duitse FM-bedrijf HSG Technischer Service een joint venture, genaamd FSI, aangegaan. Het doel van dit samenwerkingsverband is verdere expansie op het vasteland Europa. "Deze kennisbundeling heeft al direct geresulteerd in het winnen van dit prestatiecontract met General Motors," reageert Frank Bosch, Managing Director GSH Europe, "We zijn erg trots op dit nieuwe contract en kijken uit naar een succesvolle samenwerking met General Motors."

General Motors Corps. is opgericht in 1908 en is één van 's werelds grootste autofabrikanten. Wereldwijd werken er ruim 284.000 mensen in 33 landen en worden de auto's in 200 landen verkocht. General Motors Belgium produceert in haar fabriek alle vier varianten van de Opel Astra en is tevens verantwoordelijk voor de verkoop van Opel-voertuigen in België en Luxemburg.