Gemeente Gilze en Rijen

Gemeente eert sportkampioenen

Meld kampioenen nu aan voor de sportkampioenenvieringen

Elk jaar zet de gemeente sportkampioenen in het zonnetje tijdens de sportkampioenenviering. Het sportgala voor volwassenen vindt plaats op vrijdag 20 juni. De raadzaal van het gemeentehuis verandert dan in een echte sportarena.

De viering voor de jeugd vindt plaats op zaterdag 28 juni in zwembad Tropical en sporthal Margriet in Rijen.

Tijdens de vieringen eert de gemeente sporters die in de periode 1 juni 2007 tot 1 juni 2008 een geweldige sportprestatie hebben neergezet. Naar deze kampioenen, individueel of in een team, jong of oud, zijn wij op zoek!

De viering is speciaal bedoeld voor individuele sporters en teamsporters die binnen onze gemeente wonen of lid zijn van een sportvereniging uit onze gemeente. We nodigen alleen kampioenen uit die zijn aangesloten (via de sportvereniging) bij een overkoepelende sportbond, welke is aangesloten bij de Nederlandse Sportfederatie (NOC*NSF).

Een sporter is een kampioen voor de gemeente als aan één van de volgende criteria wordt voldaan:
- Goud, zilver, brons bij een Wereld- of Europees kampioenschap;
- Medaille bij de Olympische Spelen;

- Eerste plaats bij een Nederlands kampioenschap (Nationale titel) of Brabants kampioenschap;
- Eerste plaats van individuen, elftallen/teams die het kampioenschap hebben behaald in een regionale competitie die georganiseerd is door een overkoepelende sportbond;
- Individuen die een bijzondere prestatie hebben geleverd op sportgebied.

N.B. Individuen, elftallen/teams die een kampioenschap hebben behaald in een recreatieve competitie, een toernooi of clubkampioenschap komen niet voor de huldiging in aanmerking.

Om er zeker van te zijn dat iedere kampioen die in aanmerking komt ook uitgenodigd wordt, zijn we afhankelijk van uw informatie. Voldoet u aan bovenstaande criteria of weet u iemand die hieraan voldoet? Meld het dan aan ons. Aanmelden kan uiterlijk tot vrijdag 6 juni a.s. via speciale aanmeldingsformulieren! Deze zijn verkrijgbaar bij de gemeentebalie of vul de onderstaande formulieren in. Bij de aanmelding dient u tevens een foto van de sportkampioen(en) toe te voegen.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier van individuele sporters: http://www.gilzerijen.nl/websites/common/links.asp?propid=5454 Klik hier voor het aanmeldingsformulier van teamsporters: http://www.gilzerijen.nl/websites/common/links.asp?propid=5455

Is het kampioenschap nog niet voor deze datum behaald, maar wordt dit wel verwacht, dan verzoeken wij u alvast een aanmeldingsformulier in te vullen. Voor vragen over de sportkampioenenviering kunt u contact opnemen met de beleidsmedewerkster Sport, mevr. Van Baardwijk-Touw. Zij is op maandag, dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend bereikbaar (telefoonnummer 0161-290260 of via ndej.touw@gilzerijen.nl).

Bedankt voor uw medewerking!