RTL Group

Afscheid, gevaar en keiharde confrontaties in zomercliff 'GTST'

Op vrijdagavond 20 juni worden de vele fans van de RTL 4-soap GTST getrakteerd op de adembenemend spannende cliffhanger van het 18e seizoen. De verhaallijnen rondom de inwoners van Meerdijk komen hierin tot een bloedstollend hoogtepunt

Charlie komt in een nachtmerrie terecht als blijkt dat haar baby JJ ernstig inwendig letsel heeft opgelopen tijdens een eerdere val. Hij is er zo ernstig aan toe dat alleen een bloedtransfusie zijn leven kan redden. Charlie bewaart al sinds een jaar een groot geheim voor Nick. In werkelijkheid is JJ hun zoon Valentijn. Wat doet Charlie als blijkt dat alleen het bloed van Nick geschikt blijkt te zijn om het leven van Valentijn te redden? Vertelt ze Nick dat hun zoontje nog leeft?

Barbara en Robert zijn samen tot de conclusie gekomen dat een relatie tussen hen nooit gaat werken. Niets staat Robert meer in de weg om te emigreren naar Tokio, totdat hij tot het besef komt dat hij het gezinsleven met Laura en hun zoon Sil niet kan missen. Hij wil dat ze met hem meegaan, waardoor Laura voor een groot dilemma komt te staan. Moet zij in het vertrouwde Meerdijk blijven, of gaat ze mee met Robert, de liefde van haar leven?

Dennis probeert te accepteren dat Anita en Rik definitief voor elkaar hebben gekozen. Maar het feit dat Anita in verwachting is van Rik, maakt het er niet makkelijker op. Uit alle macht en met hulp van Milan probeert hij uit de klauwen van zijn drankverslaving te blijven. Maar als Dennis getuige is van het huwelijksaanzoek van Rik en hij Anita volmondig ja hoort zeggen, draait Dennis volledig door en kan hij zich niet langer beheersen. Hij veroorzaakt een afschuwelijk ongeluk met vreselijke gevolgen.

Ludo probeert met behulp van zijn troef Lonneke ervoor te zorgen dat Janine in haar blad J Magazine huisarts Martijn Huygens onterecht van aanranding beschuldigt. Komt Janine er op tijd achter dat Ludo hier achter zit of wordt ze het slachtoffer van zijn doortrapte plan?

De strijd tussen Vicky´s vader Floris en de ex van Lorena, Gilbert, loopt uit op een angstig drama voor Vicky en Barbara. Gilbert schuwt geen enkel middel om geld los te krijgen van Floris en zijn rijke moeder. Hij ontvoert Vicky en Barbara bevindt zich op het verkeerde moment op de verkeerde plek.

Kortom, genoeg spannende momenten om op vrijdag 20 juni aan de buis gekluisterd te blijven.

Uitzending: vrijdag 20 juni om 20.00 uur bij RTL 4

Website: www.gtst.nl

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal van de cliffhanger is op te vragen via onze afdeling Mediadocumentatie tel: 035-6718553. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eva Peters, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718971 of eva.peters@rtl.nl.