Senternovem


Nationale Milieudag 2008: Biomassa, droom of drama?

Aanvangsdatum

20-06-2008

Biomassa kan een belangrijke bijdrage leveren aan een duurzame energievoorziening. Eenderde van het totale aandeel duurzame energie moet in 2020 afkomstig zijn uit deze `schone' bron. Maar is bio-massa wel zo duurzaam? Dié vraag staat centraal tijdens de Nationale Milieudag 2008 op 20 juni in het provinciehuis van Zuid-Holland.

De organisatie van deze dag is in handen van de VVM, de Vereniging van Milieuprofessionals www.vvm.info.

`Grote voordelen biomassa uit natuur, bos, landschap en houtketen', kopte het ministerie van LNV onlangs in een persbericht. `Brood. Geen biobrandstoffen', scandeerde Milieudefensie niet veel later. `Vergeet biobrandstoffen maar', berichtte niet veel later de Volkskrant naar aanleiding van de oplaaiende discussie tussen voor- en tegenstanders.

Het mag duidelijk zijn, Nederland zit met de handen in het haar als het gaat om de het op verantwoorde wijze inzetten van deze oneindige energiebron. Heeft u hier een mening over? Of bent u nieuwsgierig naar de argumenten van voor- en tegenstanders?

Informatie over sprekers en programma is te vinden op www.nationalemilieudag.nl.

Gezien de actualiteit van dit onderwerp belooft het een drukbezocht congres te worden. Inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst. Meldt u daarom snel aan. Dit kan zowel telefonisch (VVM, 073-6215985) als via www.nationalemilieudag.nl.

Locatie

Provinciehuis van Zuid-Holland

Toegangsprijs

Zie voor informatie over de kosten de website van de nationale milieudag.

Downloads

Nationale Milieudag 2008: Biomassa, droom of drama?