Gemeente Noordenveld

't Hoge Holt

Officiële opening SBO 't Hoge Holt

Gepubliceerd op: 16 juni 2008

Op vrijdag 20 juni 2008 openen de leerlingen van SBO 't Hoge Holt samen met wethouder Geert Wolters feestelijk hun nieuwe school. Om 12.00 uur vindt de officiële handeling plaats.
Op de `oude' plek aan de Esdoornstraat in Roden is een nieuwe school gebouwd. De leerlingen van 't Hoge Holt hebben na ruim een jaar in Leek te hebben vertoefd weer hun intrek genomen in Roden. Sinds 3 maart van dit jaar krijgen ze les in een prachtige nieuwe school. Ook de omgeving van de school is vernieuwd.

Vanaf 11.30 worden de genodigden verwacht in het gymnastieklokaal. Om 12.00 gaan de kinderen samen met clown Hilbert Geerlings de school openen. Ook krijgt wethouder Geert Wolters een rol in deze act. Na de feestelijke opening wordt er een lunch geserveerd en is er tijd voor toespraken door Geert Wolters, de architect Jan Tromp van Overbeek en Tromp uit Joure. De bovenschoolse directeur, Johan Boelman en de trotse directeur van de school, mevrouw Nettie Feenstra komen ook nog aan het woord. Daarna bekijken we samen de school.

Ondertussen vervelen de kinderen zich ook niet. Naast het eten van patat en ijs trakteert de school de leerlingen op een voorstelling van clown Hilbert.

Voor omwonenden en andere belangstellenden houdt de school 's avonds van 18.00 tot 20.00 uur een open huis.

---

Gerelateerde artikelen


* SBO 't Hoge Holt