Gemeente Purmerend

Laatste KinderDisco Leeghwaterbad voor zomerstop

16 juni 2008

De laatste KinderDisco in het Leeghwaterbad voor de zomerstop is vrijdag 20 juni. De combinatie muziek en water in het Purmerendse zwembad heeft een enorme aantrekkingskracht op kinderen. Dit waterplezier is voor kinderen tot en met twaalf jaar. Dit keer is de aankleding van het recreatiebad flink oranje.

De derde vrijdag van juni 2008 is er in het Leeghwaterbad tussen 19.00 uur en 21.00 uur één groot muziekfeest. Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen zich dan in en bij het water lekker uitleven. DJ Bas draait kinderhits en hitparadenummers. Dit keer zijn er natuurlijk ook voetballiedjes te horen. Het team van het Leeghwaterbad verzorgt tijdens de disco Kidsfun, entertainment met danspassen. Het Leeghwaterbad is vrijdag 20 juni voor de populaire KinderDisco open vanaf 18.30 uur. Kinderen tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de disco zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Omdat het de ervaring is dat het vaak erg druk is tijdens de KinderDisco in het recreatiebad, adviseert het Leeghwaterbad bezoekers en begeleiders met de fiets te komen of kinderen ouder dan acht jaar af te zetten op de parkeerplaats bij het zwembad.
Steeds komen honderden jonge muziek- en waterliefhebbers naar het spetterende dansfeest. Vanaf vandaag zijn toegangskaarten in het Leeghwaterbad in de voorverkoop verkrijgbaar. Voor de toegangsprijs van EUR 4,80 is er naast zwemwater muziek, bovendien krijgen de jonge muziekliefhebbers gratis limonade. De eerste KinderDisco na de zomerstop is vrijdag 15 augustus 2008.