23ste VBO Congres foc ust op kwaliteit

17/06/2008 11:27

VBO

Vrijdag 20 juni a.s. buigen gerenommeerde sprekers uit de woningmarkt zich samen met brancheorganisatie VBO Makelaar over de vragen: Wanneer en op welke wijze levert de makelaar kwaliteit? Ervaart de consument de geleverde service van de makelaar als kwaliteit? En welke kwaliteitseisen stelt de geldverstrekker aan de makelaar? Sprekers als Karel Schiffer van Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en Frank van Loon van Vereniging Eigen Huis geven vanuit hun eigen vakgebied antwoord op deze vragen.

VBO Makelaar ziet in kwaliteit het antwoord van de makelaar op de huidige problemen in de markt. Middels certificering, permanente educatie en inschrijving in een kwaliteitsregister kan de makelaar zich onderscheiden. Vereniging Eigen Huis belicht ook andere marktvraagstukken zoals de hypotheekrenteaftrek en de waardeontwikkeling van woningen. Karel Schiffer onderzoekt de mogelijkheden van een nieuw kwaliteitsbeheersysteem.

Het VBO Congres vindt plaats vrijdag 20 juni a.s. vanaf 12.00 uur in het Nieuwegein Business Center. Voor meer informatie en aanmelding/registratie, kijk op www.vbocongres.nl.





http://www.vbocongres.nl/