Vlaamse Overheid

nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 juni

Werkzaamheden Vilvoordsesteenweg (N211): nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 juni

Vlaamse overheid

woensdag 18 juni 2008

Tijdens de nacht van vrijdag 20 juni (vanaf acht uur 's avonds) op zaterdag 21 juni (zes uur 's morgens) wordt er gewerkt aan het wegdek van de Vilvoordsesteenweg tussen de Oude Schapenbaan en de Spaanse Lindebaan. Het verkeer zal dan in beide richtingen omgeleid worden langs de Brusselsesteenweg, de Merodestraat, de Sparrenlaan, de Populierendallaan en de Grootmolenveldlaan.

De vernieuwing van het wegdek maakt deel uit van de werkzaamheden van fase 9. Het verkeer naar Vilvoorde tussen de Oude Schapenbaan en de Spaanse Lindebaan zal tot aan het bouwverlof omgeleid worden langs de Brusselsesteenweg, de Merodestraat, de Sparrenlaan, de Populierendallaan en de Grootmolenveldlaan.

In Meise is de Koninklijke Kasteeldreef al sinds woensdag 18 juni afgesloten aan het kruispunt met de Wolvertemsesteenweg (N211). Daar zijn de werkzaamheden van fase 3 tussen de Koninklijke Kasteeldreef en de Waardbeekdreef gestart. Het verkeer naar Vilvoorde wordt er omgeleid langs de Strombeekbeverselaan, de Antwerpselaan, de Nieuwelaan, de Grimbergsesteenweg en de Brusselsesteenweg.

Het zwaar vrachtverkeer richting Vilvoorde wordt omgeleid langs de Strombeekbeverselaan, de Antwerpselaan en de Ring rond Brussel.

Voor meer persinformatie kunt u terecht bij:

Ir. Frans Venstermans, Agentschap Infrastructuur, Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant
Tel: 02 257 23 00
Fax: 02 257 23 80
Email: wegen.vlaamsbrabant@vlaanderen.be