Woonbond


20-06-2008

Het zomernummer van Huurwijzer Online is uit

Huren heeft voordelen en daarover kunt u alles lezen in het nieuwe nummer van Huurwijzer Online. Een zo'n voordeel is de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van de Huurcommissie. Vijfennegentig procent van de huurders kan dat. Hoe gaat het er aan toe op een zitting van de Huurcommissie? En wat doet een huurcommissie precies? Als huurder heb je veel belang bij dit onafhankelijke rechtsorgaan, waar u voor 11 een procedure kunt aanspannen over de hoogte van de huur, de afrekening van de servicekosten, en dergelijke.

Huurwijzer Online bevat ook een reportage over zorgkamers, zorgunits en zorgwoningen. Deze voorzieningen bieden de huurder ervan veel gemak, terwijl je toch in je eigen huis kunt blijven wonen. Je hoeft niet naar een verzorgings- of verpleeghuis te verhuizen.

Verder treft u nog een interview aan met Tweede Kamerlid Ineke van Gent van GroenLinks, een portret van bewonersvereniging Claraklooster in 's-Hertogenbosch en een impressie van een wel heel fantasierijke tuin in Den Haag.

En ten slotte ook in deze Huurwijzer natuurlijk weer een overzicht van de 'Woonbondoptredens' in de media, het actuele nieuws in het wereldje van de volkshuisvesting - onder meer over de bewonersbudgetten voor de veertig 'Vogelaarwijken' - en een overzicht van de meest recente Woonbondpublicaties. Lees Huurwijzer Online.