Stadsdeel De Baarsjes Amsterdam


Digitaal bewonerspanel gevraagd naar de Schoonheid op straat

20 juni 2008

Vorige maand is het digitaal bewonerspanel gevraagd naar de Schoonheid op straat in De Baarsjes. Van de 448 panelleden deden er 271 mee aan het onderzoek. Het gemiddelde rapportcijfer dat wordt gegeven aan de schoonheid op straat in de Baarsjes is een 5.9. Per buurt liepen de gemiddelde rapportcijfers uiteen: de Postjesbuurt komt met een 6,4 als beste uit de bus en de Chassébuurt krijgt het laagste rapportcijfer, een 5,6.

Het stadsdeel wil voortaan vier keer per jaar meten en in de gaten houden wat bewoners van de schoonheid op straat vinden. De uitslagen van het panel blijven niet ongebruikt liggen. Het afgelopen half jaar zetten wij al extra in op het schoonhouden van de straat: er is extra geld uitgetrokken om vaker de straten te reinigen, de vuilste containerlocaties worden aangepakt, op steeds meer plekken zijn opruimzakjes voor hondenpoep te krijgen.

Aan de hand van uw antwoorden en losse opmerkingen, vier keer per jaar, kunnen we zien of we op de goede weg zitten. De volledige rapportage kunt u nalezen op www.baarsjes.nl/panel onder resultaten. Reageer