Nederlandse Tafeltennisbond

Eerste Jeugdranglijsttoernooi in het nieuwe seizoen!

Nog voor de vakantie inschrijven voor het toernooi van 28 september in Heel? Dat kan vanaf nu.

Let svp op de sluitingsdatum van de inschrijving, die is 13 augustus 2008.

Deze week zijn de Uitnodigingen tot inschrijving en de Inschrijfformulieren voor het toernooi in Heel per email verstuurd naar de toernooifunctionarissen-jeugd van alle jeugdverenigingen.

Dit eerste C/D-Jeugdranglijsttoernooi van seizoen 2008-2009 wordt evenals vorig jaar weer in september georganiseerd. Na de overweldigende inschrijving in 2007 worden ook nu weer veel deelnemers verwacht. Zo vroeg in het seizoen spelen betekent voor de organisatie van de vereniging Westa, dat zij ook vroeg alle inschrijvingen binnen moeten hebben. Wie dus al snel op vakantie gaat, doet er goed aan om de inschrijving nog voor de vakantie te regelen. Zodat die op tijd bij Westa binnen is.

Omdat nog maar een beperkt aantal verenigingen de mailadressen van de toernooifunctionarissen in NAS hebben ingevuld, zijn ook deze keer weer de jeugdwedstrijdsecretarissen in de mailing mee genomen. Verenigingen met jeugd, die wel in NAS de toernooifunctionaris hebben ingevuld kunnen daar altijd de formulieren voor inschrijvingen verwachten!

Wie op dit moment nog geen bericht heeft gehad van het toernooi in Heel, kan de formulieren per mail opvragen via ctw@nttb.nl

We en kijken alweer uit naar het nieuwe tafeltennisseizoen.