ABVAKABO FNV

Nieuw sectorbestuur Nuts gekozen

Mede in het kader van vernieuwing van de vereniging ABVAKABO FNV is voor het eerst op basis van directe verkiezingen een nieuw sectorbestuur Nuts tot stand gekomen. In de achterliggende weken zijn, na een ronde kandidaatstellingen, verkiezingen gehouden.

Alle ABVAKABO FNV-leden werkzaam in de nutssector is de gelegenheid geboden hun stem uit te brengen op één van de 20 kandidaten. Rond de 1100 leden maakten gebruik van hun stemrecht. Na sluiting van de stembus en het tellen van de stemmen leidt dit tot het volgende resultaat.

Onder voorzitterschap van Jenneke van Pijpen en de secretarisrol in handen van Danielle Wiek gaan de onderstaande gekozen kaderleden van ABVAKABO FNV voor de komende 4 jaar het gezicht vormen in de nutssector.
Sector energie:

-Alet Brinkman

-Gerard Bracke

-Peter Doreleijers

-Michel Marion

-Jan Verstraeten

Sector afval en milieu:

-Jan Krrol

-Chris Heukels

Sector Water:

-Jan Pot

-Hans Melkert

Sector kabel en telecom:

-Hans Hartgens

Alle gekozenen wensen we succes met hun taak. Een mooie uitdaging wacht op hen in een steeds in beweging zijnde sector. De niet-gekozenen worden bedankt voor hun kandidaatstelling en de hieruit sprekende bereidheid zich voor de nutssector in te zetten. Mede door hun kandidaatstelling maakten zij directe democratische verkiezingen mogelijk.