Dienstenbond CNV

Nieuws

20 juni 2008

Leden akkoord met cao Rabo Bouwfonds

Een grote meerderheid van de leden van CNV Dienstenbond gaat akkoord met het principe-akkoord over de cao Rabo Bouwfonds. Dat betekent dat de 1e nieuwe Rabo Bouwfonds cao van toepassing is.

CNV Dienstenbond heeft Rabo Bouwfonds laten weten dat wij akkoord zijn met het principe-akkoord en dat wij zo snel mogelijk in het bezit willen zijn van de nieuwe teksten.

Voor de goede orde is het volgende afgesproken: een looptijd tot 1 april 2010;
in 2008 en 2009 een loonsverhoging van 3%;
in december 2008 wordt er een structureel persoonlijk budget van 2% uitgekeerd, dat bedrag wordt in december 2009 met 0,5% verhoogd; het salaris- en beoordelingssysteem van Bouwfonds wordt toegepast, met voor medewerkers van Rabo Vastgoed, FGH-bank en Rijnlandse een onbeperkte perspectiefgarantie;
een vrije keuze van de werkweek tussen 32 en 40 uur; 240 uur verlof bij voltijdfunctie;
de Rabopensioenregeling wordt van toepassing;
studies naar telewerken en inzetbaarheid;
mogelijkheid om brutoloon uit te ruilen tegen een nettovergoeding van de vakbondscontributie.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij uw bestuurder mevrouw Ike Wiersinga (i.wiersinga@remove-this.cnvdibo.nl).

Nog even dit. U bent lid. Uw collega nog niet? Dan wordt dat hoog tijd. U kunt uw collega vast wel overtuigen. Wij rekenen op u!

Lid-werft-lidactie: Altijd Prijs!
In de eerste helft van 2008 voeren we een speciale lid-werft-lid actie met mooie prijzen! De opzet is eenvoudig. Naast de gebruikelijke waardebon van 10 euro ontvangt u bij het aanbrengen van elk nieuw lid een waardepunt. Met 3 waardepunten kunt u al een fraai cadeau winnen. Maar voor het werven van 5 of 10 leden kunt u kiezen uit nog mooiere cadeaus. Ga voor de actie naar onze website: cnvdienstenbond.nl Let op: het nieuwe lid moet wel werkzaam zijn in onze sectoren en vallen onder CNV Dienstenbond
Doe mee voor een sterkere bond en een mooie prijs!