Ingezonden persbericht

Strijd der Kampioenen
Nederlands Kampioen theatersport 1992 tegen NK 2007

Vrijdag 20 juni speelt de Nederlands Kampioen theatersport van 1992 een theatersport wedstrijd tegen de Nederlands Kampioen van 2007. De wedstrijd begint om 20:30 uur.

De ' ouden van dagen' die theatersport in Nederland groot hebben gemaakt, komen speciaal voor deze wedstrijd nog een keer bij elkaar. Hans van der Velde speelt in beide teams: ' ik vind het geweldig om weer met mijn oude maten te spelen en ook het team van 2007 smaakt naar meer. Het wordt voor mij de mooiste voorstelling uit mijn carriere.'

Twee teams van vier spelers dagen elkaar uit tot het improviseren van korte scènes. De toeschouwers bepalen waar de scènes over gaan; locatie, sfeer, emotie en personages. Deskundige rechters voorzien de afgeleverde scènes van een rapportcijfer, vaak in samenwerking met het publiek. Het team met de meeste punten is de winnaar. De grootste winnaar is echter het publiek.

Een kaartje kost E 7. Reserveren kan bij het Lindenberg Theater : tel. 024 - 327 37 37.

Iedereen die op de hoogte wil blijven van de speeldata van Op de Geest kan zich inschrijven voor de Op de Geest Mailinglist via : www.opdegeest.nl.



Ingezonden persbericht