C/TAC-Align



P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 20 juni 2008

Bart Hogendoorn nieuwe CEO Ctac

SAP-dienstverlener Ctac maakt bekend dat de heer B. P. (Bart) Hogendoorn (46) zal worden voordragen voor benoeming tot lid van de Raad van Bestuur in de functie van Chief Executive Officer.

De heer Hogendoorn heeft vanaf 1998 tot heden voor de Nederlandse en internationale SAP organisatie gewerkt in diverse functies. Van 2003 tot en met 2006 was hij managing director van SAP Nederland. De laatste twee jaar was hij werkzaam als Senior Vice President EMEA, waarbij hij resultaatverantwoordelijk was in meerdere landen, waaronder Nederland en België.

Ctac ziet in de heer Hogendoorn een uitstekende kandidaat om de strategie verder vorm te geven en de onderneming verder uit te bouwen. Zijn internationale, commerciële kennis en ervaring en zijn in de loop der jaren opgebouwde netwerk zijn daarbij belangrijke elementen.

Tijdens een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders, te houden op een nog nader vast te stellen tijdstip, zal de benoeming van de heer Hogendoorn als lid van de Raad van Bestuur ter goedkeuring worden voorgelegd aan de aandeelhouders.

Na goedkeuring zal de heer Hogendoorn per 1 september 2008 zijn taken op zich nemen. De Raad van Bestuur bestaat daarnaast uit de heer Jan Willem Wienbelt (CFO), die de functie van CEO tijdelijk waarneemt, en de heer Harrie van Groenendael (COO) die eerder dit jaar is toegetreden.

/ / / / / / / / / /

Over Ctac
Ctac is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP-oplossingen, actief in Nederland, België en op kleine schaal in Duitsland. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van SAP-systemen en hiervan afgeleide activiteiten zoals systeem upgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Service Partner en de grootste SAP-reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. In België is Ctac Silver Partner van SAP. Tot de klantenkring behoren ruim 200 organisaties in handel en industrie, zakelijke dienstverlening, retail, (semi) overheid en universiteiten. Ctac had per ultimo maart 2008 414 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch (Nederland). Ctac is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC)


---