Persberichten
---

Adviesraad Food Week 2009 van start

Publicatiedatum: 20-06-2008
---

Woensdag 18 juni is de Food Week adviesraad voor het eerst bijeengekomen. In deze adviesraad zitten branchedeskundigen zoals Anneke Ammerlaan (Ammerlaan Creative Food Communication), Theo Roos (CBL), John Krabbendam (KNS), Hans Feenstra (Nielsen), Arjan de Boer (Shoot my Food), Gerard Rutte (Uwsupermarkt.nl) en Uli Schnier (Taskforce Marktontwikkeling Biologische Landbouw).
---


Het Food Week projectteam heeft de resultaten van de 2007 editie gepresenteerd. Tevens zijn de deelconcepten voor ROKA en VERS aan de adviesraad voorgelegd. De vergadering is door zowel de leden van de adviesraad als het projectteam als positief ervaren.
"Ik heb het overleg als uitermate plezierig en constructief beschouwd. Het is leuk om te zien dat er verschillende mensen met eigen opvattingen en wijze van debatteren in de adviesraad zitten. Ik ben ervan overtuigd dat dit aanleiding kan zijn om tot een nieuw en verfrissend beursconcept te komen waaraan ik graag een actieve bijdrage wil leveren" aldus John Krabbendam, communicatiemanager van de KNS.

Food Week is van 28 t/m 30 september 2009 in Jaarbeurs Utrecht.
Tegelijkertijd wordt de slagersbeurs Slavakto, in hal 1 door het bestuur van Slavakto georganiseerd.
De Food Week adviesraad zal voorafgaand aan de beurs nog drie keer bijeenkomen.

---

Noot voor de redactie,