Ordina Beheer NV

Reggie de Jong benoemd tot algemeen directeur Ordina BPO

Reggie de Jong (44) is op 1 juni in dienst getreden als algemeen directeur van Ordina BPO. De Jong beschikt over uitgebreide managementervaring: voordat ze in dienst trad bij Ordina, was ze CIO en lid van de Raad van Bestuur van de DSB Bank. Ook was ze een van de oprichters en commercieel directeur van Stater Portfolio Performance Management, een dienstverlener voor hypotheekverstrekkers in Europa.

De Jong begon haar loopbaan in de marketing en communicatie, onder meer als director marketing & corporate communications bij Inter Access Group en director corporate communications bij Oracle Nederland. In 1997 richtte ze met drie anderen Stater op, waar ze als commercieel directeur onderdeel uitmaakte van de hoofddirectie. Nadat ze (statutair) directeur was bij achtereenvolgens de ForeSure/Group en VisionWaves Finance, trad ze in 2006 in dienst van de DSB Bank.

Bij Ordina BPO is ze als algemeen directeur verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de dienstverlening op het gebied van Business Process Outsourcing voor de Finance markt. Ze volgt hiermee Bart van der Vlis op. Naast Reggie de Jong is ook Peter Hekking toegetreden tot het directieteam van Ordina BPO. Hekking werkte hiervoor als directeur Risk Management bij DSB Bank.

Over Ordina Ordina werkt met circa 5.700 medewerkers binnen de Nederlandse en Belgische markt aan de verbetering van bedrijfsprocessen. Wij doen dit door te adviseren, ondersteunende applicaties te ontwikkelen of door complete processen, inclusief ICT, over te nemen. Ordina N.V. is opgericht in 1973 en het aandeel is genoteerd aan Euronext Amsterdam en maakt onderdeel uit van de Midkap Index.

Voor meer informatie Ordina N.V. Saskia Huuskes Directeur Corporate Communicatie Tel 030- 663 7402