Persbericht

NetApp reikt awards uit aan partners

Schiphol-Rijk, 20 juni 2008 - NetApp heeft gisteren tijdens het jaarlijkse channel kick-off evenement in IJsselstein zeven awards uitgereikt aan partners uit het kanaal. Met de awards wil NetApp zijn partners belonen voor uitzonderlijke prestaties en de samenwerking met partners verder verstevigen. Hieronder volgt een overzicht van de uitgereikte awards:
* Technical Partner of the Year: VMware
VMware heeft de award voor Technical Partner of the Year in ontvangst genomen vanwege de sterke samenwerking op corporate en lokaal niveau. NetApp roemt daarmee de naadloze integratie die tussen de oplossingen van NetApp en VMware mogelijk is. Door de combinatie bieden zij eindgebruikers een totaaloplossing in plaats van twee losse deeloplossingen van beide partijen.
* Best Distributor of the Year: SNE
SNE prolongeert de titel van vorig jaar vanwege de nauwe samenwerking met het lokale NetApp-team. Het uitrollen van het 3bees-programma (gezamenlijk partnerprogramma van SNE en NetApp) in de EMEA-regio is een erkenning van de goede samenwerking tussen beide partijen.
* Solution Partner of the Year: Databasement Databasement ontvangt deze award vanwege de technologie die het bedrijf heeft ontwikkeld die aansluit op en waarde toevoegt aan de NetApp-technologie.
* Visionary Partner of the Year: Archsyst
NetApp heeft deze award toegekend aan Archsyst vanwege de uitzonderlijke integratieverkoop van gecombineerde NetApp- en VMware-oplossingen, voornamelijk in de datacentermarkt.
* Fastest Growing Partner of the Year: PQR PQR is beloond als snelst groeiende partner van NetApp vanwege de getoonde betrokkenheid en de omzetgroei afkomstig van NetApp-oplossingen.
* Best New Coming Partner of the Year: Insign.it Insign.it wordt met deze award door NetApp erkend als sterk opkomende speler. Zowel op lokaal als regionaal niveau is Insign.it volgens NetApp sterk in het identificeren van nieuwe kansen.
* Partner of the Year: ISIT
ISIT prolongeert de titel van vorig jaar als partner van het jaar . ISIT is een VIP-partner van NetApp en vooral erg succesvol in mestrocluster-technologie. Een unieke prestatie die beloond wordt met toekenning van de Partner of the Year Award.

De strategie van NetApp is er zowel internationaal als lokaal op gericht om succes te behalen via het kanaal , zegt Victor Schmitz, VIP Channel Manager bij NetApp. Wereldwijd rolt NetApp continu nieuwe initiatieven uit om de relatie met partners te verstevigen en uit te bouwen. Deze awards zijn daar een goed voorbeeld van.

(336 woorden)