Ingezonden persbericht


Radio Veronica-DJ Rob van Someren tekent nieuw contract

Naarden, 20 juni 2008 | Rob van Someren heeft vandaag een nieuw contract getekend. Tot en met de zomer van 2011 is hij bij Radio Veronica te horen met de succesvolle middagshow Somertijd .

Rob van Someren heeft vandaag een nieuw contract getekend bij Radio Veronica. Met Somertijd - de moeder der middagshows - zal Van Someren met de Somertijd-crew tot en met de zomer van 2011 bij het station met de beste 80 s & 90 s hits te horen blijven. Sinds de start van het huidige Radio Veronica op 31 augustus 2003 is Rob van Someren bij het station als dj betrokken.

Uunco Cerfontaine, Program Director Radio Veronica: Rob van Someren is een unieke dj. Hij heeft zo n eigen herkenbare stijl waarbij hij in een gecontroleerde chaos met zijn scherpe humor het ideale middagprogramma brengt. Zijn inmiddels legendarische moppenitem om tien over vier zorgt ervoor dat op veel kantoren vijf minuten helemaal niet meer gewerkt wordt, alleen maar gelachen. Als je dat voor elkaar kunt krijgen dan hoor je bij de top van de Nederlandse radio. Ik ben daarom blij dat Rob van Someren ook de komende jaren bij Radio Veronica te horen zal zijn.

Rob van Someren: Werken bij Radio Veronica is geen baan, da s een missie en die is nog niet voltooid& Als je de mogelijkheid krijgt om met zo n team de moeder der middagshows te maken dan kun je daar alleen maar blij mee zijn! We zullen de komende jaren in 'Somertijd' nog heel wat aflachen met z n allen.

Somertijd
Somertijd wordt gepresenteerd door Radio Veronica-DJ Rob van Someren en de Somertijd-crew bestaande uit DJ Sven, Juri (Wist jij..) Verstappen en nieuwslezers Ad Valk en Theo van Zwet. In het programma, dat van maandag tot en met zaterdag tussen 16.00 en 19.00 uur bij Radio Veronica te horen is, komen de moppen, limmericks, het dagelijkse Dingetje, Veronica s Formule1 Reports van Olav Mol en de voetbalupdates van Hans Kraay Jr. voorbij. Iedere week bereikt Somertijd 1,1 miljoen verschillende luisteraars.*


* Bron: CLO RAB/Intomart GfK april-mei 2008, maandag-zaterdag, 16.00-19.00 uur.

Radio Veronica
Radio Veronica is met de beste 80 s & 90 s hits en dj s als Rob van Someren, Ferry Maat, Colin Banks, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Patrick Kicken, Erwin Peters, DJ Silverius, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet en DJ Sven in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra-satelliet, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.