Ingezonden persbericht


persbericht, 20 juni 2008

Vincent Langendijk verkozen tot Meest Gehaaste Nederlander

Te midden van de kantoorspits van het WTC heeft Carpe Diem vanmorgen om 8.30 uur de Meest Gehaaste Nederlander bekend gemaakt: Vincent Langendijk uit Amsterdam. Het hele leven van Vincent wordt bepaald door zijn werk als eigenaar van een Rob Peetoom salon. Hij rent van zijn salon naar fotoshoots en probeert tussendoor ook nog de laatste trends bij te houden. En moet hij zich als kersverse vader in bochten wringen om tijd met zijn gezin door te brengen. Om zijn leven weer in balans te brengen krijgt deze gehaaste Nederlander een persoonlijk onthaastingsplan van twee maanden aangeboden onder professionele begeleiding van lifestyle coach Imro Beuk en yogagoeroe Anne Roffel.

Urban Yoga Tour

De verkiezing van de Meest Gehaaste Nederlander is de aftrap voor de Carpe Diem Urban Yoga Tour Nederland. Carpe Diem geeft hiermee gestalte aan haar filosofie om bewust te leven en de dag te plukken. Dat alles onder het motto Sta eens stil wanneer jij dat wilt . De komende acht weken vinden er in Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam per stad acht publieke Carpe Diem Urban Yoga sessies plaats.

Zoektocht

Uit vele inzendingen via www.meestgehaastenederlander.nl zijn vier gehaaste Nederlanders gekozen. De overige drie genomineerden waren Roel van der Heijde (Rotterdam), Gaynelle Joshua (Den Haag) en Tatiana Nicholls (Amsterdam). De bekendmaking vormde de kick-off van de Urban Yoga Tour op het Gustav Mahlerplein te Amsterdam.


---



Ingezonden persbericht