Ingezonden persbericht


p e r s b e r i c h t

'LEKKER' EN 'SLAM!FM-PARTY' IN PODIUM Hardenberg

Hardenberg -, De programmering van aanstaand weekend is voor Podium Hardenberg aanleiding alvast een voorschot op de Examenfeesten te nemen. Podiumdirecteur Herman Potgieter: "Zowel vrijdag op het evenement 'Lekker' als zaterdag bij een mega Grand Slam! Party' staat de Playa Beachclub - zoals de grote Podiumzaal de komende zomer heet - in het teken van heel bijzondere feesten. Een uitgelezen kans om je examenuitslag te vieren."

Vrijdag 20 juni begin het met 'Lekker'. Een bijna complete 'Nope is Dope' line-up, tijdens deze vette house / eclectic party! Deze organisatie wil ook Hardenberg kennis laten maken met de geweldige feesten die ze in heel Nederland organiseren. Podium is dé exclusieve locatie voor deze regio en dat gaan we merken! Dit zijn de feesten waar iedereen het over heeft de volgende dag...dat wil je toch niet missen? Tickets zijn via www.podiumgroep.nl te bestellen of aan de kassa. De line-up voor het spektakel spreekt boekdelen. Alsof er geen eind aan komt: Billy the Klit, Marc Benjamin, Kenneth G, Gfreaxx, Basti Lourenz, Duane Franklin, Granmaster Issy en Dr Ray hosted by Mc Gigi.

Zaterdag 21 juni pakt het jongeren radiostation Slam!FM uit in de Playa Beachclub. Vier keer per jaar brengt het jongerenradiostation SLAM!FM een compilatie-cd uit onder de titel GRAND SLAM! met de grootste dance- hits van dat moment. Samen met Podium worden rondom de releases van deze cd's exclusieve 'Grand Slam! releaseparties georganiseerd! Onder leiding van Clubbin'-maestro Eric van Kleef gaat zaterdagavond het dak eraf in de Playa Beachclub! Veel spektakel, promoteam, massa's gratis cd's, de vette Dance-hits van Slam!FM met de beste dj's van het populaire station en nog veel meer! Een exclusieve Podium-Party i.s.m. Slam!FM en daarom zal exact tussen 22.00 en 23.00 uur de entree gehalveerd worden! Meer programma-informatie lees je op www.podiumgroep.nl.

Einde Persbericht