Ingezonden persbericht


Dual Slider van Samsung met Bang & Olufsen ICEpower-versterker

Pimp je sounds met Samsung F400 Music Phone

Delft, 20 juni 2008 ­ Samsung Electronics introduceert de F400 Music Phone. Deze gestileerde dual slider pimpt elk geluid tot topsounds. Achter het slanke uiterlijk van deze telefoon schuilt een krachtige Bang & Olufsen ICEpower-versterker voor je dagelijkse sound boost.

Met het equalizersysteem Digital Natural Sound Engine (DNSe 2.0) geef je muziek net dat beetje extra dat het genre nodig heeft. Via een toets aan de zijkant van de F400 zijn muziekfuncties makkelijk te bedienen. Smart Bass zorgt voor diepe basklanken en Smart Limiter gaat vervorming tegen. Wat je ook wilt horen, met de Bang & Olufsen ICEpower-technologie klinkt elk geluid overweldigend.

In de open-stand blinkt het stoere metalen toetsenbord je tegemoet. Met een kleine beweging tover je de Bang & Olufsen-stereospeakers tevoorschijn voor een krachtige music player. Met het navigatiewiel op deze Music Phone draai je van functie naar functie en van menu naar menu.

Via Shazam pikt de Samsung F400 via het web informatie op over songs. Deze toepassing werkt ook bij het luisteren naar de FM-radio via de headset. Alsof een music player nog niet genoeg is, heeft de F400 een autofocus 3 megapixel camera en een Bluetooth 2.0-verbinding. Opslagcapaciteit is geen enkel probleem voor de Samsung F400. Met geheugenkaarten in de microSD-poort is het geheugen van de telefoon tot 8GB uit te breiden. Een microSD-kaart van 1GB is meegeleverd. Via de USB 2.0 HS-ingang kan het geheugen verder worden vergroot.

De Samsung F400 is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van ¤ 399,- inclusief BTW.

Technische specificaties Samsung F400

* HSDPA Tri-band (900, 1800, 1900 MHz) 3.6Mbps
* 2.2' 262.000 kleuren TFT-display

* 3 megapixel camera met autofocus en LED Flits
* Geluidsversterker Bang & Olufsen ICEpower

* Smart Bass; Smart Limiter

* DNSe 2.0(TM)

* Dual al stereo speakers, externe speaker

* Music Recognition

* Music hot key; silver wheel navigator

* FM Radio (RDS)

* Inclusief 1GB microSD-kaart

* Afmetingen: 103,2 x 48.2 x 16.9 mm

()

Samsung Electronics
Onder het motto 'The future is not to be predicted, but to be created' is Samsung Electronics uitgegroeid tot marktleider op vele gebieden. Variërend van monitoren en LCD-TV's tot mobiele telefoons en geheugenchips. Samsung is een van de snelst groeiende merken ter wereld van de afgelopen vijf jaar. Op dit moment staat Samsung op de 21ste positie van de ranglijst van de meest waardevolle merken in de Interbrand Global Brands top 100. Wereldwijd zijn bij Samsung 150.000 werknemers actief in 134 vestigingen in 62 landen. In 2007 behaalde Samsung Electronics wereldwijd een totale omzet van US$ 103,4 miljard. Samsung Electronics Benelux is met een omzet van meer dan ¤ 1 miljard een van de weinige '1 billion euro companies' in de Benelux. Samsung scoort niet alleen in marktaandelen sterk. Jaarlijks besteedt Samsung bijna 10% van haar omzet aan R&D. Met vijf designcentra over de hele wereld laat Samsung zien dat innovatie om meer dan technologie draait. Samsung laat zich inspireren door de lifestyles van consumenten. De internationale waardering voor de vernieuwende producten is groot. In 2007 won Samsung 26 IF product design awards en 22 Red dot design awards. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen naar 0900-SAMSUNG (¤ 0,10 p/m) of www.samsung.nl bezoeken.