Ingezonden persbericht


Juich onze jongens in de kwartfinale toe vanuit de gracht! KPN Digitenne maakt TV kijken overal mogelijk

KPN Nieuws

Datum
20 juni 2008

1988 staat menigeen nog vers in het geheugen met een juichende mensenmassa die langs de grachten van Amsterdam stond. Twintig jaar later is het mogelijk om ook tijdens het kampioenschap vanaf de boot 'onze jongens' toe te juichen. De afgelopen weken voeren er al diverse Oranje boten met juichende opvarenden uitgedost met hoeden, toeters en vlaggen door de grachten van Amsterdam die voorzien waren van een TV scherm én een TV aansluiting. Een ideale oplossing voor mensen die voor een optimaal oranjefeestje gaan en niets willen missen.

Oranje supporters juichen onze mannen toe vanaf de grachten tijdens Nederland-Roemenië.

Danielle Koens, KPN marketingmanager van Digitenne bij KPN: Het grootste deel van onze klanten heeft Digitenne genomen om gewoon thuis tv te kijken. We hebben inmiddels meer dan 600.000 klanten en komen er flink wat klanten bij. Dat onze klanten Digitenne ook op de gracht gebruiken is mooi meegenomen, dat is echt leuk!'

Digitenne van KPN is digitaal tv kijken voor maar ¤ 6,95. Je hebt geen lange kabels nodig en kunt dus overal in huis én daarbuiten tv kijken. Met een simpele antenne en een Digitenne-ontvanger kunnen 23 TV-zenders en 19 radiozenders, zo uit de lucht gehaald worden. Dit maakt het mogelijk om ook in de tuin, op de camping of op de boot te genieten van het spel van Oranje."

Tijdens de wedstrijd Nederland-Roemenië zijn er meer juichende EK supporters in de Amsterdamse grachten gespot, klik hier voor het filmpje.


- Einde Bericht -

Noot voor de redactie (