Markt Oldtimers Muziek en meer op Fifties en Sixtiesday


Tijden van vetkuiven en petticoats herleven zondag 22 juni in Mill

MILL, 20080617 -- Van 11.00 uur tot 18.00 uur zijn er op zondag 22 juni in het centrum van Mill heel wat marktkramen, oldtimers, bands en meer te vinden. Dit alles in de sfeer van de jaren vijftig en zestig. Die dag staat namelijk voor het tweede achtereenvolgende jaar de Fifties en Sixtiesday op het programma. De entree is uiteraard helemaal gratis!

Niet alleen zijn er veel spullen uit de jaren vijftig en zestig te koop tijdens de Fifties en Sixtiesday, maar het bekijken is natuurlijk ook erg leuk. Dit jaar staan er nog meer marktkramen met de meest uiteenlopende materialen uit het verleden dan vorig jaar in het Millse centrum. Kauwgomballen- en pindapotten, koffiemolens, emaille blikken en borden maar ook komen er marktkramen met de echte petticoats, schoenen en overige kleding en sierraden uit de fifties. Verder staan er een aantal springkussens, kunnen kinderen er gratis rondjes maken in een originele draaimolen uit het verleden en zijn er gratis huifkartochten.

Naast de bijna 50 stands en marktkramen zijn er uiteraard ook diverse oldtimers te bewonderen en is er live muziek. U hoort en ziet akoestisch her en der op terrasjes de Eightball Boppers en op het buitenpodium bij de Geminte Robbie Hooker and the Redlightdistrict en Fishfever. Bij Royal op het terraspodium brengen Dice rebels en the Orange Blossom Special u terug naar de jaren vijftig en zestig. Tevens zal Janine Hoekstein aanwezig zijn en haar onlangs gepresenteerde boek "de fiftiesclub" verkopen en signeren.

Kortom, kom zondag 22 juni van 11.00 uur tot 18.00 uur naar de Fifties en Sixtiesday en herleef de jaren van toen. Kijk voor meer informatie nu alvast op www.fiftiesday.nl





Ingezonden persbericht