Nederland is uitgevallen - Bij viagogo kunnen fans EK-kaarten voor de halve finale veilig verkopen

22/06/2008 12:47

PR Newswire

MÜNCHEN, Duitsland, June 22 /PRNewswire/ -- Nederland heeft het helaas niet gehaald: het elftal van Van Basten is verslagen en heeft de halve finale van het Europese Kampioenschap gemist. Fans die het op Nederland hadden gehouden en hun ticket voor de halve finale nu liever willen verkopen, kunnen dit nog zonder risico op viagogo doen, de vooraanstaande onderneming in Europa voor de secundaire ticketmarkt.

viagogo biedt zijn klanten een volledige garantie: de onderneming garandeert, dat de verkoper de bereikte prijs krijgt - en de koper op tijd zijn verworven tickets en daarmee ook in het stadion komt.

Daniel Nathrath, Country Manager voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland bij viagogo: "Het is natuurlijk begrijpelijk, dat Nederlandse fans nu hun tickets voor de volgende ronden willen verkopen. Bij ons zijn de fans veiig geborgen, beschermd tegen bedrog en zij kunnen hun tickets eenvoudig en zonder risico verkopen.

http://www.viagogo.de

De service bij viagogo is in de talen Duits, Engels, Spaans en Nederlands beschikbaar.

Over viagogo:

viagogo is het online platform waar kaarten voor evenementen veilig, garandeerd en zonder risico doorverkocht en geruild kunnen worden. viagogo werd in 2006 door de internetondernemer Eric Baker in Groot-Brittannië opgericht. Daarvoor had Baker zijn zakelijk feeling al bewezen door de oprichting van de Amerikaanse firma StubHub.com, tegenwoordig de succesvolste website voor de doorverkoop van kaarten voor evenementen in de VS.

viagogo is de eerste aanbieder van een dusdanige service in Duitsland en verrijkt de internetmarkt door efficiënte en transparante structuren. Door snelle groei heeft zich viagogo binnen de tien maanden sinds de oprichting van de service ontwikkeld tot het vooraanstaande wederverkoop-platform voor tickets via het internet in Europa en kan wijzen op exclusieve partners zoals Manchester United, FC Chelsea en Bayern München. Bovendien heeft viagogo talrijke coöperatiecontracten getekend b. v. met Madonna, Warner Music International en faceback alsmede weldadigheidsorganisaties zoals Amnesty International en kunstenaars-charitys van Linkin Park of Peter Gabriel.

Persvoorlichting: voor meer informatie neem a.u.b. contact op met Publics Consultants / Duitsland, Heiko Gelbig, tel. +49-69-15402-378, heiko.gelbig@publics-consultants.de

Persvoorlichting: voor meer informatie neem a.u.b. contact op met Publics Consultants / Duitsland, Heiko Gelbig, tel. +49-69-15402-378, heiko.gelbig@publics-consultants.de






-