MUZIEK VERENIGING PATIENTIA VINCIT OMNIA

22 juni 2008

PERSBERICHT

Rommelmarkt PVO gezellige en succesvolle dag

SOEST - Muziekvereniging PVO heeft afgelopen zaterdag een rommelmarkt gehouden op het terrein van de Brandweer in Soest. Er waren verschillende activiteiten waardoor het een echte gezellige PVO-dag is geworden. De opbrengst is door een zeer tevreden penningmeester in ontvangst genomen en wordt onder andere gebruikt voor preventieve maatregelen tegen gehoorschade bij muzikanten.

De rommelmarkt kon beter een evenement genoemd worden. Bij de diverse optredens zat het publiek heerlijk in de zon te geniet van een ijsje, oliebol of een lekker stukje appeltaart. Naast de kramen met veel spullen konden de kinderen genieten van een groot springkussen, een grabbelton of ze konden zich mooi laten schminken. De grote publiekslieveling was toch wel het Rad van Fortuin. Hier konden mooie prijzen gewonnen worden die door diverse bedrijven in Soest waren gesponsord.

Voorbereiding
Al weken van tevoren konden de leden en de inwoners van Soest hun spulletjes brengen bij de containers die op het terrein van Beijer stonden aan de Zuidergracht. Twee grote zeecontainers vol met spullen zijn vrijdag ochtend in alle vroegte verplaatst naar het brandweerterrein. PVO wil graag iedereen bedanken die spullen aan de vereniging heeft geschonken.

Opbrengst
De opbrengst van E 2750,- komt ten goede aan speciale podiumdelen om de gehoorschade bij de muzikanten te beperken. Hierdoor kunnen de muzikanten trapsgewijs repeteren, waardoor men niet "in elkaars oren zit te toeteren". Meer informatie over alle afdelingen en activiteiten van muziekvereniging PVO kunt u vinden op www.pvosoest.nl.