013 Tilburg

Optreden Chris Cornell afgelast

Tilburg, 16 april 2008
Tot onze spijt moeten we melden dat het optreden van Chris Cornell op 23 juni in 013 niet doorgaat. De gehele Europese tour is afgelast "due to recording schedule conflicts". Een officeel statement staat op www.chriscornell.com. Daarin geeft hij aan in het najaar uitgebreid door Europa te touren. Er is nog niets bekend over een eventuele nieuwe datum.

We raden mensen die al in het bezit zijn van een kaartje aan om dit te houden in afwachting van nader bericht.Uiteraard is het ook mogelijk geld terug te krijgen voor je kaartje bij het betreffende verkooppunt.

Brabant Party sluit tv-seizoen af met sublieme line-up TILBURG, 11 APRIL 2008
Acht keer per jaar worden voor het Brabantse hitfeest Brabant Party tv-opnamen gemaakt door Omroep Brabant TV. Het televisieseizoen wordt dit jaar in 013 afgesloten op zondag 4 mei a.s. met het Brabant Party Mega Spektakel. Dit evenement komt in plaats van de eerder aangekondigde Brabant Party TV-opname van zondag 30 maart. Eerder gekochte kaarten voor de TV-opname van zondag 30 maart zijn geldig voor zondag 4 mei. Wie er komen optreden op zondag 4 mei? Met onder andere Wolter Kroes, Thomas Berge, Gebroeders Ko, Grad Damen, René Schuurmans, Charlene, Laura Lynn, Wesley, Frans Duijts, Angez, Rob van Daal, Dries Roelvink, Henk Damen en Gerard Joling! De voorverkoop voor dit feest op 4 mei in 013 loopt. Ga snel naar www.bestelhierkaarten.nl om 1 van die 2000 kaartjes in handen te krijgen.
BRABANT PARTY MEGA SPEKTAKEL | ZONDAG 4 MEI 2008 | DOMMELSCH ZAAL/ AANVANG 14.00/ ZAAL OPEN 13.00 | ENTREE 20,00 EURO/ 3,45 SERVICEKOSTEN | VVK GESTART OP 15 DECEMBER 2007

Werken bij 013?

TILBURG, 31 JANUARI 2008
We zoeken vrijwilligers voor onze servicebalie en bij onze productie-afdeling zoeken we stagehands (podiummedewerkers). De minimumleeftijd om bij 013 te werken is 18 jaar. Vrijwilligerswerk kost tijd, we vragen een inzet van ongeveer drie keer per maand. Het werk valt vrijwel altijd in de avonduren maar het wordt nooit laat in de nacht. Natuurlijk zijn er beloningen, zoals gratis toegang bij veel 013 shows en je kunt bijvoorbeeld mee naar Lowlands (2008) en Pinkpop (2008). Heb je interesse mail dan naar
manon@013web.nl (Servicebalie) en/of jessica@013web.nl (Stagehands/humpers).

Voorverkoop Gipsy Festival ook via 013 Boxoffice
TILBURG, 18 MAART 2008
Het befaamde International Gipsy Festival, dit jaar wederom in de Interpolis Tuin achter 013, op zondag 25 mei heeft een sterk programma. Zo kun je die zondag optredens meemaken van onder meer Clejani Express, Juan de Lerida, Tcha Limberger's Budapest Gypsy Orchestra, GiGa Orchestra en Flairck en Basily. De voorverkoop start zaterdag 22 maart. Ook bij 013 Boxoffice kun je vanaf die dag kaarten kopen.

Rock The Discotheque start 1 mei
TILBURG, 9 APRIL 2008
Rock The Discotheque is een nieuw gevoel dat bestaat uit de lekkerste urban sexy house sounds, begeleid door de gekste entertainment. De grote kracht van dit concept is de van residentie van de DJ's Quintino & Hardwell. Deze jonge mannen met grote staat van dienst, hebben hun krachten gebundeld om de donderdagavond steeds weer te voorzien van de nieuwste en heetste tracks. Door elke week de beste DJ's uit de scene uit te nodigen zoals; Benny Rodriques, Sidney Samson, Gregor Salto en Don Diablo, is elke donderdagavond een garantie om het weekend "rockend" te beginnen.
En iedereen is van harte welkom, want het Rock The Discotheque entreebewijs geeft 40% korting op je treinkaartje!

Chris Cornell
ma 23 juni