Zwevende adviseurs boven Rotterdam

27/05/2008 16:31

RVS

Ede, 27 mei - Vandaag zijn de nieuwe RVS tv-commercials opgenomen op het Schouwburgplein in Rotterdam, wat een bijzonder decor vormde.

De zwevende adviseur met de paraplu is inmiddels een krachtig beeldmerk geworden en staat ook in de nieuwe commercial weer centraal. Het daadwerkelijke zweven werd uitgevoerd met behulp van twee hoogwerkers.

De commercials worden, anders dan bij de huidige commercial, vanuit klantperspectief gefilmd. De zwevende adviseur staat nog steeds symbool voor een "guardian angel", maar hij biedt klanten in deze commercial duidelijk overzicht in hun financiën. RVS kiest voor deze insteek om de persoonlijke betrokkenheid van de adviseur nog meer te benadrukken. De vorige commercial was zeer succesvol en heeft in hoge mate bijgedragen aan de bekendheid van het merk RVS. Dick de Kruijk, directeur Marktmanagement & Communicatie: "De zwevende adviseur aan de paraplu is een zeer krachtig merkbeeld geworden, wat in fotografie is doorvertaald. Na anderhalf jaar vonden we het tijd voor een nieuwe campagne."

Vanaf 23 juni is de nieuwe RVS commercial te zien op tv.

RVS is een van de grotere Nederlandse financiële dienstverleners met eigen adviseurs in loondienst (950). RVS geeft persoonlijk financieel advies bij klanten thuis en richt zich op pensioenen, verzekeringen en hypotheken. Het bedrijf heeft al meer dan 165 jaar ervaring en bedient 1.4 miljoen particuliere klanten. RVS is onderdeel van de ING Groep waardoor RVS haar klanten een optimale kwaliteit van producten en dienstverlening kan bieden.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.