Gemeente Gilze en Rijen

Meedenken over het nieuwe verkeersplan 2008-2015?

Kom naar de inloopavond op maandag 23 juni aanstaande

De gemeente groeit en het verkeer groeit mee. Daarom werkt Gilze en Rijen aan een nieuw verkeers- en vervoersplan voor de periode 2008-2015. In de speciale bijlage in het Weekblad Gilze en Rijen van woensdag 11 juni hebt u er alles over kunnen lezen. Wilt u meedenken en vragen stellen tijdens de inloopavond? Kom dan op 23 juni naar het gemeentehuis.

Het nieuwe verkeers- en vervoersplan is bijna klaar. Maar natuurlijk is er nog een inloopavond. Want als gemeente vinden we het belangrijk dat bewoners kunnen meedenken. U bent dan ook van harte uitgenodigd om op maandagavond 23 juni aanstaande tussen 19.00 en 21.00 uur naar het gemeentehuis (Raadhuisplein 1 in Rijen) te komen. Medewerkers van de gemeente en van Bureau Goudappel Coffeng kunnen uw vragen beantwoorden en het plan aan u toelichten.

Het is de bedoeling dat het definitieve verkeers- en vervoersplan eind september 2008 af is. Voordat het zover is, krijgt u nog de mogelijkheid tot inspraak. De inspraakperiode duurt van 11 juni tot en met 23 juli. U kunt het conceptplan in die periode op de gebruikelijke plaatsen (de gemeentebalies in Gilze en in Rijen, The Chump in Hulten en De Rietakker in Molenschot) inzien. De meest actuele informatie ove het verkeersplan leest u hier.