RTL Group

Robert ten Brink, Sylvana Simons en Froukje de Both op zoek naar de beste vakantieverhalen in 'NL Vertrekt' bij RTL 4

Hoe vieren Nederlanders vakantie? Wat zijn de favoriete vakantiebestemmingen hier en in Europa? Reizen ze het liefst per bus, vliegtuig of met de auto? En wat gaat er mee in de koffer? Ieder jaar vertrekken honderdduizenden Nederlanders weer voor een welverdiende vakantie naar binnen-en buitenland. In het nieuwe zomerprogramma NL Vertrekt dat vanaf maandag 23 juni bij RTL 4 te zien is, volgen presentatoren Robert ten Brink, Sylvana Simons, Martijn Krabbé, Lieke van Lexmond, Nicolette van Dam en Froukje de Both Nederlanders naar of op hun vakantiebestemming. Voor vertrek hebben sommigen al grondige voorbereidingen getroffen, afvinklijstjes gemaakt en hun spullen zorgvuldig uitgezocht. Bij anderen is het last minute werk en blijkt halverwege de reis opeens dat het paspoort is verlopen. Al deze vakantieverhalen zijn te zien in NL Vertrekt.

In NL Vertrekt zien we verder korte ontmoetingen met vakantievierende Nederlanders op de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa, of juist dicht bij huis, maar ook onderweg (op de heen -en terugweg) op vliegvelden en verschillende stopplaatsen langs de Franse Route du Soleil.

Het RTL Sterrenvoetbalteam is gedurende het EK gestationeerd in Zwitsterland en John Williams en andere sterrren uit het team zoals Bas Muijs, Antonie Kamerling en Sacha Visser worden in NL Vertrekt dagelijks gevolgd tijdens het feestgewoel rond het Europees Kampioenschap. Kortom, een programma vol vakantiegevoel en herkenning om de zwoele zomeravonden in te luiden.

Uitzending: RTL 4, vanaf maandag 23 juni, elke werkdag, tussen 20.00 en 20.30 uur.
Herhaling: RTL 4, vanaf maandag 23 juni, elke werkdag, tussen 23.20 en 23.50 uur.
Compilatie: RTL 4, vanaf zondag 29 juni, iedere zondag, tussen 20.00 en 20.30 uur.

Website: www.nlvertrekt.nl

---

Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Kim van Adelberg, persdienst RTL Nederland via tel. 035-711 3942 of via kim.van.adelberg@rtl.nl.