Gemeente Roermond

Wijkrondgang in Hoogvonderen

Maandagavond 23 juni brengen medewerkers van de gemeente Roermond en de Politie een bezoek aan Hoogvonderen. Zij leggen van 19.00 tot 20.30 uur op basis van recente signalen een wijkrondgang af in de wijk.

Een wijk waarin het goed en veilig wonen is, oftewel een leefbare woonomgeving, dat is wat iedereen wil! Maar soms gebeuren er dingen in een wijk die minder leuk of zelfs ergerlijk zijn. Dit kan gaan over losliggende tegels, gevaarlijke verkeerssituaties en onveilige plekken in uw wijk. Om deze problemen in kaart te brengen en er iets aan te doen vinden er regelmatig wijkrondgangen plaats in de verschillende wijken van Roermond. De gemeente Roermond organiseert 2 keer per jaar een wijkrondgang in een gedeelte van Hoogvonderen. Daarbij hoopt de gemeente vele burgers te ontmoeten om samen te werken aan een fijnere woonwijk voor iedereen.

Op maandagavond 23 juni worden de meldingen en klachten geïnventariseerd van de bewoners in de wijk Hoogvonderen. Na de rondgang kunt u tussen 20.30 uur en 21.00 uur het wijkrondgangteam benaderen in wijkgebouw De Vlonder aan de Florasingel 38.

U bent van harte welkom om uw wensen en eventuele klachten bij dit team kenbaar te maken!

Publicatiedatum: 12-6-2008 Bijgewerkt: 12-6-2008