Deelgemeente Charlois Rotterdam

Raadstafel over aanpak jeugdoverlast en wijkactieplan Carnisse

De Charloise deelraad organiseert op maandagavond 23 juni een raadstafel over de aanpak van jeugdoverlast in Rotterdam en
-natuurlijk- in Charlois in het bijzonder. Daarnaast staat de stand van zaken rond de uitvoering van het Wijkactieplan Carnisse op het programma.

Agenda:


1. Opening, mededelingen en inleiding op de raadstafel door de dagvoorzitter


2. Aanpak jeugdoverlast in Rotterdam
Presentatie van de hoofdlijnen van de stedelijke aanpak door mevr. L. Veringmeier, programmamanager Bestuursdienst Rotterdam.


3. Aanpak jeugdoverlast in Charlois
Presentatie van de deelgemeentelijke aanpak door dhr. E. Goyvaerts, DOSA-regisseur Charlois.


4. Aanpak jeugdoverlast in Charlois: een eerste mening Eerste reactie op en mening over de presentaties over de aanpak van jeugdoverlast door een vertegenwoordiger van het bestuur van de Rotterdamse Jongerenraad (RJR) en een vrijwilliger van de RJR die woont en actief is in de deelgemeente Charlois.


5. Vragen
PAUZE


6. Voortgang wijkactieplan Carnisse
Stand van zaken rond de uitvoering van het wijkactieplan Carnisse, waarbij vooral aandacht wordt besteed aan de fysieke aanpak en de activering van VvEs. Presentatie door mevr. A. Korthuis, wijkcoördinator Carnisse, dhr. V. Schroten, Com Wonen, mevr. E. Bruijninckx, WBR en de heer Verheij, Project Advies Rijnmond.


7. Vragen


8. Sluiting (omstreeks 22.30 uur)

U bent natuurlijk van harte welkom bij deze raadstafel, die wordt gehouden in de Waalhavenzaal in het deelgemeentekantoor aan de Boerhaavestraat 11. Aanvang: 19.30 uur.