Reddingsbrigade Nederland vertrouwt ledenadministratie aan Sportlink

23/06/2008 10:13

Sportlink Services B.V.

Zeist 23 juni 2008

Reddingsbrigade Nederland (KNBRD) gaat een belangrijk deel van de administratieve processen in de software applicatie Sportlink Bond onderbrengen.

KNBRD directeur Raymond van Mourik en Sportlink directeur Jos Swart ondertekenden de contracten donderdag 19 juni jl op officiële wijze. Het afsluiten van het contract maakt dat het uitgebreide administratieprogramma binnenkort dé plek is waar alle 183 reddingsbrigades en de circa 30.000 leden in ondergebracht worden.

De mogelijkheden van Sportlink Bond zijn uitgebreid. Reddingsbrigade Nederland zal de applicatie onder andere gaan gebruiken om het relatiebeheer in onder te brengen. Daarnaast zullen ook diploma's, opleidingen en materiaalbeheer van de leden in Sportlink Bond vastgelegd worden. Verenigingen kunnen met gebruikmaking van Sportlink Club bijvoorbeeld hun ledeninformatie uitwisselen met de bond. Er is daarbij uitvoerig aandacht besteed aan privacyregelgeving.

Sportlink Services is een online ICT service organisatie die zich bezighoudt met zowel de automatisering van sportbonden als sportscholen en sportverenigingen. De organisatie biedt een SAAS applicatie en services in de vorm van een sportinformatiesysteem ter ondersteuning van sportbonden en verenigingen op ICT gebied. De integratie van de applicaties bij de bonden en haar verenigingen bewerkstelligen intensievere informatie uitwisseling tussen de bonden en aangesloten clubs.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.sportlink.com