Politie Noord- en Oost Gelderland

Popevenement

Ermelo, 23-06-2008 o Het popevenement dat donderdagavond 19 juni aan de Palmbosweg in Ermelo werd gehouden kende aan het eind een paar onaangename incidenten. Er werden twee aanhoudingen verricht en één slachtoffer werd voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. De politie onderzoekt de incidenten.

Bij het evenement waren zon 8000 bezoekers en op een paar kleine schermutselingen na gedurende de avond verliep alles naar wens. Aan het eind, rond 00.30 uur kreeg de politie een melding dat er een groep mensen een conflict zou hebben. Ter plaatse bleek dat een 26-jarige Amsterdammer zojuist geslagen was door de vrouw. Hij wilde een ruzie sussen, maar dit pakte geheel anders uit. De vrouw, een 28-jarige Harderwijkse is op het politiebureau verhoord en het Openbaar Ministerie neemt een beslissing over de eventuele vervolging.

Een 17-jarige Ermeloer werd aangehouden voor mishandeling en een jonge vrouw raakte gewond na een ruzie was komen te vallen en daarbij een bloedende hoofdwond had opgelopen. Zij is voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. De politie onderzoekt de incidenten.