Gemeente Rhenen


Inventarisatie buitengebied

De gemeente Rhenen laat een nieuw bestemmingsplan voor het landelijk gebied opstellen. Om een goed bestemmingsplan te kunnen maken, dient gemeente over de juiste informatie te beschikken. Daarom wordt er een uitgebreide inventarisatie van het gebied gehouden.

Hiertoe wordt het gebied door de stedenbouwkundig adviseur (BügelHajema) en een tijdelijk medewerker van de gemeente vanaf de weg geïnventariseerd. In een aantal gevallen is dit niet genoeg om een juist beeld te krijgen van de aanwezige bebouwing en gebruik.

In de maand juni of juli wordt een bezoek aan een aantal percelen gebracht. Het is nu nog niet duidelijk welke dat zijn. Met de eigenaren/bewoners van die percelen wordt van tevoren contact opgenomen en een afspraak gemaakt.Als u over de herziening van het bestemmingsplan buitengebied of over de inventarisatie vragen heeft, kunt contact opnemen met Monique Mol van Zelst. Zij is op woensdag en donderdag aanwezig op het gemeentehuis in Rhenen. Op maandag tot en met vrijdag 9.00 tot 17.00 uur kunt u haar bereiken op telefoonnummer 06 53 70 74 70.