Smeltende ijsblokken op straat promoten de documentaire 'A Convenien

23/06/2008 11:16

Lowe B.V.

Delta Lloyd brengt documentaire uit voor haar Water & Climate Fund

Amsterdam, 23 juni 2008 - Sinds afgelopen weekend verschijnen er grote ijsblokken, van een meter hoog, op drukbezochte plekken in de rijkere gemeenten van ons land. In de ijsblokken zijn DVD's ingevroren van de documentaire 'A Convenient Truth'. Als het ijs gesmolten is kunnen de DVD's gratis worden meegenomen door voorbijgangers. Delta Lloyd Asset Management heeft deze documentaire gemaakt om haar Delta Lloyd Water & Climate Fund onder de aandacht te brengen.

Smeltende ijsblokken

Rob Nieuwenhuizen, marketing & sales manager van Delta Lloyd Asset Management, legt uit: "De smeltende ijsblokken staan symbool voor de huidige klimaatproblematiek". Hij vervolgt: "Onze boodschap heeft een positieve toon, de documentaire 'A Convenient Truth' gaat over kansen. We laten spectaculaire oplossingen zien van bedrijven die oplossingen genereren voor de milieuproblematiek. En daar hoort ook een spectaculaire manier van communiceren bij." Afgelopen weekend zijn er onder andere al ijsblokken gesignaleerd op de boulevard in Noordwijk, op de Brink in Laren en op de PC Hooftstraat in Amsterdam.

Het Delta Lloyd Water & Climate Fund

De documentaire 'A Convenient Truth' gaat over ondernemingen die werken aan oplossingen voor de milieuproblematiek en de kansen die dat beleggers biedt. "Denk daarbij bijvoorbeeld aan bedrijven die roetfilters produceren waarmee uitlaatgassen worden gefilterd, maar ook gewoon aan wind- en zonne-energie", aldus Rob Nieuwenhuizen van Delta Lloyd Asset Management. Het fonds kent een thematische strategie waarbij in de vier elementen, vuur, water, aarde en lucht, kan worden belegd. "Zo kan optimaal worden ingespeeld op de bewegingen in de markt", sluit van Nieuwenhuizen af.

Einde.

Voor meer informatie

Rob Nieuwenhuizen, woordvoerder Delta Lloyd Asset Management, tel.: (020) 594 27 07.

Kijk voor meer informatie ook op www.deltalloyd.nl/aconvenienttruth.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.