Time : 12:04:25
Date : 23 June 2008
Sender Name: Pressroom 80

Francis Debeuckelaere benoemd tot Area Director Bacardi-Martini Nederland, België en Zwitserland Francis Debeuckelaere, 43 jaar, is met onmiddellijke ingang benoemd tot Area Director voor de Bacardi-Martini Groep in Nederland, België en Zwitserland.
Was Debeuckelaere reeds voorheen verantwoordelijk voor België en Zwitserland, dan wordt zijn bevoegdheid nu dus ook uitgebreid met Nederland.

Francis begon in 1994 voor het bedrijf als Marketing Director voor België om vervolgens Commercieel Directeur te worden. In 2003 werd hij gepromoveerd tot General Manager voor Bacardi-Martini Belgium en het jaar daarop kwam ook Zwitserland onder zijn bevoegdheid.

Bekende merken van de Bacardi groep zijn onder meer Bacardi Superior rum, Bacardi Razz en Limon, Martini vermouth, Martini Brut en Asti, Grey Goose vodka, William Lawson's whisky, Bacardi Breezer en Noilly Prat. Tevens worden Jack Daniel's, Offley porto en Mateus door het bedrijf gedistribueerd. Bacardi opereert in België vanuit Brussel, in Nederland vanuit Gouda en in Zwitserland vanuit Zürich.