Politie Gelderland-Zuid

Overval en mishandeling

Zaltbommel , 23-06-2008 o Maandag vroeg in de ochtend, rond half vijf, werd een medewerker van een supermarkt overvallen en vervolgens in elkaar geslagen.

De 36-jarige man uit Kerkdriel wilde zijn werkdag net beginnen toen hij door twee mannen met bivakmuts werd overvallen. Hij was nog maar net gearriveerd bij het laad- en loshek van de supermarkt bij de Steenweg in Zaltbommel. Daar zag de man een zwarte Volkswagen Golf staan. Hij wilde zijn brommer parkeren toen de auto op hem afreed. Er stapten twee mannen uit met bivakmutsen op die direct om de sleutels van het hek en zijn brommer vroegen. De 36-jarige man gaf de sleutels niet af waarop hij in elkaar werd geslagen door de twee overvallers.

De twee overvallers gingen er vandoor in de zwarte Volkswagen Golf, linksaf de dijk op in de richting van de Steenweg. De 36-jarige man werd nadat hij door een collega was gevonden, overgebracht naar het ziekenhuis in s-Hertogenbosch.

Getuigenoproep

Hebt u een zwarte Volkswagen Golf zien rijden maandagochtend na half vijf of hebt u de bewuste auto al eerder die ochtend zien staan bij het hek van de supermarkt? Of misschien hebt u andere informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek naar deze overvallers, neemt u dan contact op met het politieteam Bommelerwaard via het telefoonnummer 0900-8844. Mocht u uw informatie liever anoniem willen melden, belt u via het nummer 0800-7000.