Divi systems vindt 1.000m2 aan creatieve ruimte in Almere.

23/06/2008 15:02

Divi Systems

DIVI SYSTEMS heeft 1.000 vierkante meter aan creatieve ruimte op het CREATIVE CAMPUS in ALMERE gevonden.

DIVI SYTEMS gaat samen met GO FACILITIES C.V. en GO CROSSMEDIA C.V. een synergetische partnership aan. De partners besloten verleden week om per 1 september 2008, 1.000 vierkante meter te betrekken op het Creative Campus in Almere. Vanaf 1 juli wordt er hard gewerkt om de voormalige fabricagehal om te bouwen naar een hypermoderne creatieve werkplek.

" We hadden ook voor een alleenstaand pand kunnen kiezen, maar juist omdat er ook andere creatieve ondernemers zich zullen vestigen op het CREATIVE CAMPUS is het zo interessant. We kopen vaak diensten in bij andere ondernemers en straks zitten onze partners in hetzelfde pand, toch erg handig en milieuvriendelijk." Volgens de operations manager van go facilities, Brian Tjonaloi.

GO FACILITIES richt zich voornamelijk in het organiseren van evenementen en verzorgt diverse faciliteiten voor de partners. GO CROSSMEDIA zit meer in de hoek van publishing; je moet dan denken aan social networking, internet marketing, video en audio streaming en geeft binnenkort bijbehorende kranten uit.

Na een lange zoektocht is het eindelijk CREATIVE CAMPUS in Almere geworden voor de partners. Het nieuw thematisch bedrijven complex van MAC3PARK in het voormalig pand van Beiersdorf sluit perfect aan de toekomst visie van DIVI SYSTEMS, GO CROSSMEDIA en GO FACILITIES.

MAC3PARK Businesscenters transformeert de komende jaren in Almere een immens voormalig fabriekpand tot een creatieve broedplaats. De toekomstige bedrijfscampus heeft een oppervlakte van 50.000 m2 en zal internationale allure krijgen. Op een oppervlakte van zes voetbalvelden komen nagenoeg grenzeloze mogelijkheden voor creatieve ondernemers. De interesse gaat uit naar activiteiten variërend van softwareontwikkeling, theater, fi lm- en fotostudio's, grafi sche- en designindustrie, en uitgeverijen. Er is ook ruimte voor vergader-, expo-, design-, horeca- en sportfaciliteiten en zelfs een business- en kennisclub.

Over DIVI SYSTEMS

DIVI SYSTEMS, is sinds 31 augustus 2006 actief op de Nederlandse markt op het gebied van telecommunicatie en informatie technologie. DIVI SYSTEMS is onder andere leverancier van hardware, software, ADSL, DSL, voip, Ip-pbx, VPN en audio / video streaming. En daarnaast introduceert DIVI SYSTEMS recentelijk RESQ24 een GPS/GSM persoonsalarmering.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.divisystems.com