CDG Europe BV

Nieuw: Citrix Provisioning Server Workshop
28-5-2008

CDG Education organiseert op maandag 23 juni en vrijdag 27 juni een Citrix Provisioning Server 4.5 Workshop waarin u informatie krijgt over de manier waarop Provisioning Server streaming technology gebruikt om workloads van servers op aanvraag beschikbaar te stellen en daarbij zorgt voor consistentie, meer flexibiliteit qua resources en een verlaging van het totale kostenplaatje.

De IT-behoeften van een organisatie kunnen snel veranderen als het om toepassingen gaat. In plaats van het steeds zwaarder maken van uw datacenter om voorbereid te zijn op de grootst mogelijke vraag, kunt u gebruik maken van Provisioning Server for Datacenters 4.5 om een bepaalde workload (besturingssysteem, application engine en toepassingen) naar een server 'on demand' te streamen.

Citrix Provisioning Server verandert het traditionele toepassingsmodel naar dat van een 'bezorgservice'. Zo verbetert Provisioning Server de flexibiliteit, geeft zekerheid met betrekking tot de voortgang van bedrijfsprocessen en disaster recovery-ondersteuning. Servers kunnen naar behoefte worden toegewezen en de toewijzing kan zo nodig ook weer worden gewijzigd: op deze manier kunnen backup datacenters meer dataverkeer verwerken met minder servers.

In één dagdeel ziet u wat de mogelijkheden zijn tijdens de Citrix Provisioning Server Workshop.

Deze kosteloze workshop wordt twee keer gehouden: Maandag 23 juni te Zoetermeer en vrijdag 27 juni te Eindhoven.

De agenda van deze workshop is als volgt:

09:30 uur Aanvang workshop
12:30 uur Einde workshop met aansluitend lunch

U registreert zich door middel van het sturen van een email naar education@cdg.nl met daarin de datum waarop u de workshop wilt volgen (23 juni of 27 juni), uw naam, telefoonnummer, adresgegevens en (eventueel) gegevens van collega's die ook aanwezig willen zijn. Indien u vragen heeft over deze workshop, kunt u contact opnemen met onze Education afdeling, telefoonnummer 079-3601300 of per e-mail education@cdg.nl

CDG Europe bv is dé innovatieve IT-distributeur en heeft naast haar vestiging in Nederland tevens vestigingen in België, Luxemburg, Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland, Zweden, Finland en de Baltische staten. Hiermee ondersteunen wij onze internationale Partners, komen tegemoet aan de groeiende vraag naar een kennis partner voor onze proposities en vergroten ons blikveld. De doelstelling van CDG Europe bv is om samen met partners innovatieve producten en diensten te vertalen naar nieuwe proposities in lijn met de huidige marktontwikkelingen. Met leveranciers als Citrix, Microsoft SoftGrid, RES Software, VMware, Secure Computing, PlateSpin, Vizioncore, Expand Networks, Ardence, Thinstall, Blue Lane, Cranberry, Chip PC en HP Software is CDG leider in het aanbieden en ondersteunen van marktgerichte oplossingen op het gebied van Applicatie Beschikbaarheid. Het CDG Education Centre fungeert als geautoriseerd trainingscentrum voor al deze producten en kan ook voorzien in opleidingstrajecten op maat.