Ingezonden persbericht

Data Vault Seminar met Dan Linstedt uitverkocht

DNV Academy organiseert van 23 tot 26 juni een Data Vault seminar met de bedenker van deze modelleer methode voor enterprise datawarehouses, Dan Linstedt.

Exclusief in Nederland
DNV Academy en het bedrijf van Dan Linstedt, Genesee Academy zijn een exclusieve overeenkomst aangegaan. In 2008 en 2009 zullen zij in Nederland samen minstens vijf seminars organiseren. De eerste die start op 23 juni en was binnen 6 weken uitverkocht met 50 deelnemers.

Snelle opmars
Marco Frijlink, directeur opleidingen van DNV Academy: 'Data Vault is bezig aan een snelle opmars. Ook in Nederland gebruiken al meerdere grote organisaties het om hun centrale datawarehouse te modelleren.

DNV Academy verwacht dat Data Vault een belangrijke rol gaat spelen in de toekomst van het Data Warehousing vakgebied en is dan ook zeer verheugd dat zij voor het organiseren van deze seminars een exclusieve samenwerking is aangegaan met Genesee Academy.

Op deze manier biedt DNV Academy haar klanten een unieke gelegenheid om de benodigde kennis van de bron te verkrijgen, en met de maker te discussiëren over de praktische toepassing. Dat hier behoefte aan is blijkt wel uit het feit dat het seminar in amper 6 weken uitverkocht was!'

Certified Data Vault Expert
Opvallend is dat van de 50 deelnemers er 35 voor kiezen om aansluitend het bijhorende examen af te leggen, om daarmee de bijhorende certificering te behalen "Certified Data Vault Expert".

Signeersessie en introductie Data Vault
Om tegemoet te komen aan de grote belangstelling is een Awareness Data Vault sessie gepland op 27 juni, met als spreker Dan Linstedt. Hier zal Data Vault kort worden gepositioneerd en meer informatie worden gegeven over het seminar en de bijhorende optionele certificering. Deelname kost EUR 65,- euro inclusief het nieuwe boek van Linstedt "The business of Data Vault modeling", dat hij na afloop zal signeren.

Meer informatie over het Data Vault seminar en de Awareness sessie vindt u op www.dnv.nl/datavault.