Syntens


---

Kansen voor Twentse ondernemers

Het Innovatieplatform Twente organiseert samen met het Ministerie van Economische Zaken en SenterNovem een informatie- en netwerkbijeenkomst in Twente over Kansen voor Twentse ondernemers bij Nationale Innovatieprogrammaâs.

Dit is voor u de gelegenheid om bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden uit deze technologieregio te ontmoeten, maar ook om nader kennis te kunnen nemen van alle ins en outs van de (maatschappelijke) innovatieprogrammaâs en de mogelijkheden om te participeren. Tevens kunt u kennis nemen van de kansen binnen het programma Pieken in de Delta Oost-Nederland 2008.

Innovatieprogramma's
Deze bijeenkomst vindt plaats op maandag 23 juni 2008 in het Ondernemingshuis, Hengelosestraat 585, 7511 JM te Enschede van 10.30 uur (ontvangst) tot 16.00 uur (eindtijd afsluitende borrel). Voor de lunch zullen EZ en Senter Novem een plenaire toelichting geven over de innovatieprogrammaâs, terwijl na de lunch in interactieve parallelsessies informatie wordt gegeven over de individuele programmaâs: het innovatieprogramma Point One (Nanotelectronica en embedded systems), het innovatieprogramma M2I (Materialen), het innovatieprogramma Polymeren (onderdeel innovatietraject Chemie), het innovatieprogramma ICT en Diensten en het maatschappelijke innovatieprogramma Veiligheid.

Deelname
Deelname is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk omdat er slechts een gelimiteerd aantal plaatsen is. U kunt zich uiterlijk vóór 10 juni a.s. aanmelden bij Ellen Kattenbelt, secretariaat Innovatieplatform Twente: e.kattenbelt@innovatieplatformtwente.nl . Graag ook aangeven welke parallelsessie u wilt bijwonen in de middag. Na 10 juni ontvangt u het definitieve programma.