Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Algemene Bezwarencommissie vergadert 23 juni

Om 19.30 uur in de Raadzaal van de deelgemeente aan de Groene tuin 317.

Op 23 juni om 19.30 uur vergadert de Algemene Bezwarencommissie in de Raadzaal van de deelgemeente aan de Groene tuin 317.

Agenda
19.30 uur: hoorzitting naar aanleiding van het bezwaarschrift van de heer P.S. Ramautarsing tegen het besluit van het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente IJsselmonde d.d. 18 januari 2008, waarbij het verzoek om een vergunning voor het maken van een uitweg naar de weg aan de Rhederoord 98, afgewezen is;

19.50 uur: hoorzitting naar aanleiding van het bezwaarschrift tegen het besluit van het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente IJsselmonde d.d. 8 mei 2008, waarbij aan de heer Ramos en aan mevrouw Malengreay een last onder dwangsom is opgelegd teneinde het geheel verwijderen en verwijderd houden van de berging en erfafscheiding, gelegen bij het pand Stadionlaan 31, dan wel deze aan te passen tot een vergunningvrij bouwwerk.

De dossiers van deze zaken liggen vanaf één week vóór de zitting ter inzage bij de informatiebalie van de deelgemeentesecretarie aan de Groene tuin 317.