Getuigenoproep via TV over verkrachting in Eindhoven

Eindhoven Stratum, 23-06-2008 o Deze week zoekt de politie in het tv-programma Bureau Brabant naar getuigen die informatie kunnen geven over een brute verkrachting in Eindhoven.

Op de fiets
Een jonge vrouw gaat op woensdag 4 juni 2008 rond 19.00 uur op de fiets naar een vriendin in Eindhoven. Om ongeveer 20.00 uur die avond gaat ze nog naar een andere vriendin in Eindhoven. Het is donderdag 5 juni 2008 tegen 01.00 uur als de vrouw weer op haar fiets naar huis gaat.

In een park

De combinatie van medicijnen die zij slikt en haar alcoholgebruik valt niet goed. Ze is hele stukken van de rest van de avond kwijt. Zij weet nog dat zij na 01.00 uur nog in een nachtclub in Eindhoven is geweest. De vrouw gaat daar weer weg en het volgende moment ligt zij ergens in een park op de grond.

Onbekende man
Er is een onbekende man bij haar en deze man slaat haar verschillende keren erg hard. De vrouw begint te gillen, wat de man steeds kwader maakt en hij houdt zijn hand voor haar mond. Dan verkracht de man haar in het park. Na de verkrachting kan zij wegkomen maar ze weet niet waar haar fiets is gebleven. Te voet gaat zij in de nacht naar een vriendin waar zij eerder die avond geweest is. Daar wordt ze opgevangen en wordt de politie gebeld.

Getuigen
De politie is dringend op zoek naar getuigen die informatie kunnen geven die verband houden met deze brute verkrachting. Heeft u tips over deze zaak? Neem dan contact op met de politie in Eindhoven. Kijk voor het uitzendschema van Bureau Brabant en meer informatie over deze zaak op www.bureaubrabant.nl.