Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Roosters en suskasten Alusta voortaan per internet bestellen

Ventilatiespecialist Alusta uit Etten-Leur biedt haar klanten vanaf deze maand een online bestelservice. In de zakelijke markt is internet tegenwoordig niet meer weg te denken. Daarom kunnen de relaties van Alusta nu via de internetsite www.alusta.com een digitale offerte aanvragen en via de online bestelservice de gewenste producten ook daadwerkelijk in bestelling plaatsen.

Iedere bezoeker kan op de site op eenvoudige wijze een offerte aanvragen. Voor het daadwerkelijk plaatsen van een bestelling heeft de klant een inlogcode nodig. Deze kan men via de website of via het e-mailadres alusta@alusta.com aanvragen. Alusta speelt hiermee in op vragen uit de markt, maar ziet de dienst tevens als een logische stap in de verdere digitalisering van het bedrijf.

Alusta Natuurlijke Ventilatietechniek is een toonaangevende onderneming op het gebied van natuurlijke ventilatie. Met diverse systemen en octrooien bezit Alusta een marktleidende positie in Nederland. Het bedrijf levert een compleet productenprogramma dat bestaat uit een uitgebreid gamma aan ventilatieroosters, suskasten, susroosters, zelfregelende roosters, mechanische wandsuskasten en vraaggestuurde ventilatiesystemen voor zowel woning- als utiliteitsbouw.

Doordat van alle producten profielen op voorraad liggen en door te werken met een eigen computergestuurde, elektrostatische lakstraat kan Alusta de producten met een korte levertijd en tegen een aantrekkelijke prijs leveren. In diverse productiehallen worden de producten geassembleerd. Indien standaard producten niet toereikend zijn, ontwikkelt Alusta desgewenst volledige custom built-oplossingen. Eerder dit jaar ontving Alusta op haar suskasten van het type Virgo als eerste fabrikant ter wereld een CE-keur voor dit type product. Hiermee zal onder meer de export naar andere landen sneller tot bloei kunnen komen.

Voor de pers -