Ingezonden persbericht


Persbericht

marxman advocaten gekozen als huisadvocaat
Dutch Open Tennis Amersfoort

Amersfoort, 22 juni 2008 - - marxman advocaten, gerenommeerd advocatenkantoor voor ondernemingen, (semi-) overheden en non-profit organisaties, is voor de komende vijf jaar huisadvocaat van het Dutch Open Tennis Amersfoort. Dit evenement is een van de drie ATP tennistoernooien van Nederland en gaat 12 juli aanstaande van start. De overeenkomst houdt in dat marxman advocaten de uiteenlopende juridische zaken van het Dutch Open behartigt, waaronder het totale contractbeheer.

Bas Besseling, directeur marxman advocaten, is zeer ingenomen met de benoeming tot official supplier : Het feit dat het Dutch Open voor marxman advocaten heeft gekozen, onderstreept de kwaliteit van onze juridische dienstverlening en onze bekwaamheid op het gebied van onder meer sportrecht. Wij zien uit naar een constructieve samenwerking.

Toernooidirecteur, Hans Felius: Uiteraard is de expertise van marxman van doorslaggevend belang geweest in onze keuze, maar hun klantgerichte ondernemersmentaliteit vanuit de visie ondernemen is topsport was eveneens aansprekend. Het sluit naadloos aan bij onze organisatie en dit sportevenement. We hebben er zonder meer vertrouwen in dat marxman ook dit jaar de juiste juridische ondersteuning en raadgeving biedt. Het team specialisten bij marxman kent de regels van het spel en zorgt voor een optimaal contractbeheer binnen onze organisatie.

**** einde persbericht *****

marxman advocaten, Basicweg 14D, 3800 BE Amersfoort T: + 31(0) 33 450 80 00, E: info@marxman.nl, www.marxman.nl

Over marxman advocaten
marxman advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor dat kiest voor branche- en klantgericht ondernemen vanuit de visie dat bedrijven advocaten willen die hen door en door kennen, die meedenken en proactief zijn. Als bedrijf tussen de bedrijven richt marxman advocaten zich op de regionale, landelijke en internationale zakelijke markt. Tot de klantenkring behoren middelgrote en grote ondernemingen, (semi) overheden en non-profit organisaties. De juridische dienstverlening loopt uiteen van advisering en het verlenen van procesbijstand tot strategieontwikkeling en het geven van trainingen. Specialisaties zijn: Sport, Arbeid & Organisatie, Ondernemingen, Vastgoed & Overheid, Bank & Effecten, Insolventie, Incasso en Intellectueel eigendom, ICT en Internationaal.

marxman advocaten is onderdeel van Consulegis, een internationaal kantorennetwerk van advocatenkantoren. Daardoor is zij in staat wereldwijd klanten te bedienen. Op het gebied van onder meer ruimtelijke ontwikkeling, aanbesteden, veiligheid en gezondheid is marxman advocaten nauw betrokken bij overheidsprojecten en maakt zij deel uit van het Legal Network van de Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) en van Sport & Zaken.

Meer informatie: www.marxman.nl

Voor redactionele informatie:

marxman advocaten - Margienke Smit, Marketing & Communicatie Basicweg 14D, 3800 BE Amersfoort, T: + 31(0) 33 450 80 31, E: smit@marxman.nl

Dutch Open Tennis Amersfoort Rik van Vliet, Marketing & Communicatie. Computerweg 39, 3821 AA Amersfoort, T +31(0) 33 450 600, E: rvanvliet@dutchopentennis.nl

marxman advocaten
Basicweg 14D
Postbus 1236
3800 BE Amersfoort
www.marxman.nl

T: + 31(0) 33 450 80 00
F: + 31(0) 33 455 55 25