Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Effectory

Onder embargo tot 23 juni 2008, 17.00 uur!

Winnaars Beste Werkgevers onderzoek 2008 bekend
Ontknoping grootste werkgeversonderzoek van Nederland

Amsterdam, 23 juni 2008

Op maandagmiddag 23 juni maakten Effectory en Volkskrant Banen bekend welke organisaties zich een jaar lang de Beste Werkgevers van Nederland mogen noemen. Van de 315 deelnemende organisaties kwalificeerden er 154 zich als Beste Werkgevers in de categorieën goud, zilver of brons. Kamer van Koophandel Centraal Gelderland, Loyens & Loeff, Het Waterlaboratorium en HEMA ontvingen een prijs voor hun prestatie.

Winnaars

De werkgevers met de hoogste score op medewerkerstevredenheid en de sterkste stijgers in het onderzoek ten opzichte van 2007 zijn de grote winnaars. Onder toeziend oog van 250 HR-managers en CEO's ontvingen de volgende organisaties in de Sint Olofskapel in Amsterdam hun prestigieuze prijs:

Hoogste tevredenheid

Grootste stijger

Meer dan 1.000 medewerkers

Loyens & Loeff

HEMA

Minder dan 1.000 medewerkers

Kamer van Koophandel Centraal Gelderland

Het Waterlaboratorium

Het is de 7e keer dat Effectory de titel Beste Werkgever uitreikt. De jaarlijkse verkiezing is de grootste en meest betrouwbare in zijn soort. Ruim 150.000 medewerkers gaven een oordeel over de bedrijfscultuur, werkzaamheden, leidinggevenden, arbeidsomstandigheden en ontwikkelingsmogelijkheden van hun organisatie.

Beste Werkgevers Gids 2008

De resultaten van het onderzoek zijn gepubliceerd in de Beste Werkgevers Gids 2008. In deze gids leest u wie de Beste Werkgevers van 2008 zijn, op welke onderwerpen ze goed scoren en misschien wel het belangrijkste: waarom hun medewerkers ze een aantrekkelijke werkgever vinden.

----------