Persbericht

Graafschap College werkt als eerste onderwijsinstelling met Unit 4 Personeel & Salaris

~ Salarissoftware maakt administratiekantoor overbodig ~

Sliedrecht, 23 juni 2008 - Het Graafschap College in Doetinchem doet als eerste regionaal opleidingscentrum (ROC) de loonadministratie met Unit 4 Personeel & Salaris. De scholengemeenschap neemt later dit jaar de (online) HRM-oplossingen van Unit 4 Personeel & Salaris en Verzuimsignaal in gebruik.

Het Graafschap College telt ruim 8.500 studenten, verdeeld over de sectoren Techniek & Informatica, Economie & Dienstverlening, Zorg & Welzijn, Educatie & Scholing. Bij het ROC werken achthonderd mensen. De scholengemeenschap kan met Unit 4 Personeel & Salaris de salarissen van medewerkers die vallen onder de verschillende CAO s moeiteloos verwerken.

Unit 4 Salaris heeft een goede structuur en zeer goede rapportages die eenvoudig zijn te maken , zegt Krista Roelofs, salarisadministrateur bij het Graafschap College. De salarisverwerking heb ik zelf in de hand, je ziet wat er gebeurt en komt zo niet voor onaangename verrassingen te staan. Het administratiekantoor is nu niet meer nodig voor de verwerking van de salarissen. Vanuit Unit 4 Salaris kunnen we direct aan de informatiebehoefte van diverse instanties voldoen.

De goede ervaringen met Unit 4 Salaris deelt het Graafschap College graag met andere scholengemeenschappen. Inmiddels is al een aantal scholen langs geweest om het pakket te bekijken.

(212 woorden)